Тетовци никако да ја променат навиката пијани да седнуваат зад волан-за неполн месец санкционирани 57 алкохолизирани возачи

На поширокото тетовско подрачје минатата година вкупно биле откриени и санкционирани 468 возачи кои ги управувале возилата под дејство на алкохол. Сите се исклучени од сообраќај...