Николовски – Задиќ: Австрија ги поддржува храбрите политики во борбата против корупција

Во рамки на работната посета на Виена, Република Австрија, денеска заменикот-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо...