Над 70 работни места и бруто плати од 2.000 евра со новата инвестиција на „Алмак“ и „Дура аутомотив системс“

Јужнокорејската компанија „Алмак“ и американската компанија „Дура аутомотив системс“ денеска во ТИРЗ 2 во Скопје го означија почетокот на заедничката инвестиција во Македонија Станува збор за...