Американската амбасадорка Брнз ги поздравува дискусиите за преговарачката рамка со ЕУ

Со објава на Фејсбук, американската амбасадорка во земјава Кејт Мeри Брнз ги поздравува дискусиите за ревидираниот предлог на преговарачката рамка со ЕУ за старт на пристапните...