Петровска на состанок со политичките и воени дипломати на НАТО во земјава

Министерката за одбрана, Славјанка Петровска, денеска имаше работен состанок со амбасадорите и одбранбените аташеи на земјите членки на НАТО и земјите поканети за членство во Алијансата, Шведска...