Арбен Таравари за Фронтлајн

Таравари: Американскиот тим за санкции ќе биде катализатор на промени во борба со корупцијата

В.д претседателот на Алијанса за Албанците Арбен Таравари очекува да се раздвижи, како што вели, борбата против корупцијата на високо ниво кај власта со најавената помош...