Шведското претседателство ќе го продолжи процесот на интеграција на земјите од Западен Балкан

Интервју за НОВА со амбасадорка на Кралството Шведска во Република Северна Македонија, Ами Ларсон Јаин. Во надворешната политика, разбирливо ваш приоритет е војната во Украина. Дали...