Андреј Петров потврди за НоваТВ: Зборувавме со Ковачевски, оставам на него за мојата позиција во СДСМ

Поранешниот пратеник и градоначалник на Карпош од редовите на СДСМ, Андреј Петров во телефонска изјава за НоваТв  потврди дека разговарал со претседателот на СДСМ , Димитар...