Младите во Бугарија и Северна Македонија делат исто секојдневие, решението е меѓусебна соработка  

Според Андреј Стојкоски, член на управниот одбор на Национален младински совет на Македонија, врсниците од Македонија и од Бугарија имаат многу заеднички работи и немаат никаква...