Стопанска комора: Задолжително тестирање еднаш неделно на невакцинираните вработени во приватниот сектор

Трошокот за тестирање со брзи антигенски тестови се проценува дека треба да е на терет на работникот, за да се постигне подигнување на степенот на имунизација...