Ана Василевска

Pastor, vuelva pastor es que ovejas no pueden ser sin te, или како овците го љубат овчарот кој им овозможува да го хранат

Пишува: АНА ВАСИЛЕВСКА Чобане врати се!,- покажува анктетата на ИРИ според која македонските граѓани довериле највисок политички рејтинг на Никола Груевски. Зошто воопшто во анкетната листа...