Заев за пожарот во Тетово: Немаме проблеми со анкетна дебата во Собрание, ама прво истражните органи да си завршат работа

Истражните органи прво да ја завршат работата, а немаме проблем во Парламентот да бидат повикани сите претставници на дебата за да се добијат одговори што народот...