Повторно штрајк на вработените во авиокомпанијата Рајанер во Белгија, откажани летови

Вработените во авиокомпанијата Рајанер (Ryanair) во Белгија денеска почнаа тридневен штрајк, поради што претстојниот новогодишен викенд ќе бидат откажани десетици летови. Се претпоставува дека штрајкот во...