ЈСП: За Задушница во петок и сабота дополнителен број на автобуси до гробишта Бутел

Ве информираме дека поради верскиот празник Задушница, утре, петок (05.11.2021 година) и во сабота (06.11.2021 година), на линиите 59 (Карпош3-Кучевишка бара-Гробишта Бутел), 59А (Ново Лисиче-Гробишта Бутел)...