ВМРО ДПМНЕ ќе се пребројува

На денешната седница на Извршниот Комитет (ИК) на ВМРО-ДПМНЕ донел одлука  за формирање работна група за ажурирање на членството на ВМРО-ДПМНЕ составена од членови на Извршниот...