Костадиновска-Стојчевска од Давос: Северна Македонија стана дел од Алијансата „Баукултур“

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска на вториот ден од Министерската конференција во Давос, која е посветена на изјавите, усвојувањето на документите и востановувањето на Алијансата „Баукултур 2023“,...