Министерството за правда ќе бара одговорност за филмското бегство, затвореникот превезуван без полициска придружба

Министерството за правда излезе со соопштение за филмското бегство на затвореник осуден за убиство, кој додека беше превезуван во болница го разоружал возачот на затворското комбе,...