БиХ: Здравствените работници во Коњиц ги соблекоа белите мантили поради неисплатени плати

Здравствените работници собрани пред Општата болница ги соблекоа белите мантили и, како што јавува Фена, се простија од долгогодишните работни места. Здравствените работници во градот Коњиц...