Заев од Виница: СДСМ инвестира во сегашноста и иднината, нема да дозволи повеќе ВМРО-ДПМНЕ да ја растура државата-владејачката партија денеска претстави 5 кандидати за градоначалници

ВМРО-ДПМНЕ не може да испорача проекти на граѓаните, бидејки ова ВМРО-ДПМНЕ е изданок на режимот којшто е навикнат да ги краде народните пари, затоа е опасно...

Шахпаска и лекари од Итна помош го освестија полицаецот кој колабирал на настанот во Берово

Припадник на Министерството за внатрешни работи колабираше за време на откривањето на спомен обележјето на четворицата беровски бранители кои учествуваа во воениот конфликт во 2001 година....