Османи почнува да ја приклучува земјава кон американската програма Visa Waiver за укинување на визите за нашите граѓани

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, формираше работна група која ќе има задача за приклучување на Република Северна Македонија кон програмата на САД Visa Waiver, односно...