Интервју со Блерим Беџети актуелен градоначалник на Сарај и кандидат за втор мандат од ДУИ

НоваТВ ги покани на интервјуа, кандидатите за градоначалници на скопските општини и Градот Скопје, од сите поголеми партии и независни листи. Оние што досега одговорија позитивно...