Боки-13 и Ременски побараа изземање на Вилма Рускоска од „Меѓународен сојуз“

Бојан Јовановски-Боки 13 и Фросина Ременски, обвинети во предметот „Меѓународен сојуз“, денеска побараа изземање на обвинителката Вилма Русковска. Според образложението на Јовановски, барањето за изземање на...