Петровска – Бојер: Поддршката за модернизација и опремување на Армијата ја зајакнува безбедноста и стабилноста на регионот

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска имаше средба со Спенсер Бојер, заменик помошник секретар за одбрана за Европска и НАТО политика на САД, кој е дел...