Преживеаните од несреќата во стабилна состојба во болницата „Пирогов“, едно лице денеска ќе биде оперирано

Сите пациенти кои се повредени во автобуската несреќа на автопатот „Струма“ се наоѓаат во стабилна општа состојба и нема опасност по нивните животи, соопшти денеска од...