„Ние сме љубовта” од Скопје со апел за прекин на злосторствата во Сирија

Скопје е еден од 15 градови во Европа каде денеска се одржува ваков симболичен протест на кој е планирано во истовреме во воздухот да се пуштат илјадници балони како знак на поддршка за сириската покраина Идлиб