Британската полиција поради сомнителен пакет го евакуираше плоштадот „Трафалгар“ во Лондон

Британската полиција денеска соопшти дека накратко го евакуирала лондонскиот плоштад „Трафалгар“, кој се наоѓа во близина на местото каде што подоцна ќе има прослава за одбележување...