Спомен биста во Брвеница во чест на загинатиот Жарко Кузмановски припадник на САЕ „Тигар“

Денеска на седум годишнината од вооружената престрелка во кумановско „Диво Насеље”, во Брвеница беше откриена спомен биста на Жарко Кузмановски, загинатиот припадник на САЕ „Тигар“. Во...

Мицкоски: На овие избори не бирате само градоначалник, туку по каква патека ќе се движи Македонија во следниот период

Ова не се обични избори, не се само избори за градоначалници, за советници во општинските совети.  Вие ќе одлучувате во која насока ќе се движи државата....