194 казни за брзо возење

Министерството за внатрешни работи вчера (13.04.2022) спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема...

953 казни за брзо возење

465 возачи ја пречекориле брзината во населено место, а 488 надвор од населено место Во текот на вчерашниот ден (20.02.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена...

306 казни за брзо возење

Во текот на вчерашниот ден (13.02.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се...

За брзо возење 230 казни, еден итал со над 70 километри на час повеќе од дозволеното

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање возила кои се движат со...

271 санкции за брзо возење, 89 возачи ја пречекориле брзината во населено место

Во текот на вчерашниот ден (04.01.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се...

271 санкции за брзо возење

Во текот на вчерашниот ден (21.12.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се...

145 казни за брзо возење

Од нив четири возилa се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното. Притоа, 98 возачи ја пречекориле брзината во населено место, а...

МВР: 310 Санкции за брзо возење-некои возеле со 50 а некои со 70 км/час над дозволеното

Во текот на вчерашниот ден (18.09.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се...