Филипче: Торакални хирурзи од Клиника во Виена ќе се обучуваат да трансплантираат бели дробови

Торакални хирурзи од нашата Клиника ќе испратиме на Клиниката AKХ Виена на Медицинскиот Универзитет, каде ќе се обучуваат да трансплантираат бели дробови, објави на својот „Фејсбук“...