СДСМ: Данела Арсовска ги лаже граѓаните, кога може да лаже за бугарско државјанство, лаже и за други нешта, за чии интереси одработува?

Кандидатката на  ВМРО-ДПМНЕ  е иста како и нејзината партија. Затоа, в недела на 31 октомври да се обединиме и да гласаме за напредокот, за број 12, за...