Секретарот на бугарскиот клуб со Мицкоски и Николоски. Бугарија била спасот за вмровските деца од УМС, вели Чилиманов

ВМРО-ДПМНЕ, никако да се ослободи од „бугарските опашки“ на нивните членови. Последно во низата е натепаниот секретар на бугарскиот клуб Цар Борис Трети од Охрид, Христијан...