Коњановски градел бунгалови со бетон измешан со дрво, наследникот Бесими не пријавил-пропаднале 315.000 евра

Пишува Љубиша Арсиќ Министерството за одбрана потрошило 315.000 евра за изградба на туристички бунгалови во автокампот Свети Наум во Охрид, а на терен не функционира ниту...