СЕ ОБИДЕЛЕ ДА ГО УБИЈАТ ЈАВНИОТ ОБВИНИТЕЛ ВО ЧЕГРАНЕ ЗАШТО ИМ БЛИНДИРАЛ: Тој пукал во воздух за да се спаси, откако малолетникот го бодел со нож

Оштетениот со својот автомобил и негов роднина се движел по патот низ селото Чегране, а еден од осомничените бил застанат со автомобилот сред пат пред куќата...