Една пациентка со пукнатина на черепот, останатите повредени во сообраќајката во Прилеп се надвор од животна опасност

Прегледаните се со набиеници и лесни повреди, а во болницата се наоѓаат оние коишто ги чекаат рентген-снимките, другите се на домашно лекување, изјави Смилеска. Меѓу патниците...