Вредеше нашата жртва: честитка до МПЦ од осумте пратеници од опозицијата што гласаа за уставните измени

По повод признавањето на автокефалноста на Македонската православна црква – Охридска архиепископија (МПЦ-ОА) со честитка се огласи и групата од осумте пратеници од редовите на ВМРО-ДПМНЕ...