Пристигна серверот со 10 станици за полнење на фингерпринт читачите за локални избори

Претседателот на Државната изборна комисија (ДИК) Александар Даштевски информираше дека денеска пристигна серверот со 10 станици за полнење на терминалите за вчитување на отпечатоци од прсти...