ССМ: Владата да нè поддржи за предлогот 18.000 минимална плата и скалесто зголемување на останатите плати

Владата одлучно да застане на страната на работниците, да го стави предлогот за минималната плата на Сојузот на синдикатите на Македонија на гласање на Економско социјалниот...