СВР Тетово до граѓаните во Полошко: Заклучувајте ги влезните врати и прозорци пред да одите на свадби и веселби

Во сезоната на свадбени и други семејни свечености, која наскоро претстои во Полог,  последниве години честа мета на крадците се куќи и станови на оние кои...