Шекеринска – Де Ла Круз: Северна Македонија целосно се приклучи во НАТО воздушното патролирање

НАТО заштитува, обединува и зацврстува. Денеска имавме прилика да видиме како овие три цели и задачи на Алијансата навистина се случуваат и пред наши очи. Видовме...