(ВО ЖИВО) Конференција: „Детектирање и намалување на неформалната економија во РС Македонија“

Почна дебатата „Детектирање и намалување на неформалната економија во РС Македонија“ во организација на Министерството за финансии и УНДП. Во тек се обраќањата на министерот за...