Спасов: Декларацијата за Гоце е само еден од инструментите на ВМРО ДПМНЕ за заплашување на народот

Декларација за провокација – реакција на професорот Ѓорѓи Спасов.  „Декларацијата за Гоце е само еден од инструментите за заплашување на народот, не за обединување туку за...

ВМРО-ДПМНЕ ги повика СДСМ да се обединат околу Декларација за значењето на Делчев – според СДСМ станува збор за обичен популизам!

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ  денеска повторно го повика владејачкиот Социјалдемократски Сојуз да се обединеле околу Декларација за значењето на Гоце Делчев за револуционерната борба за македонската државност. Според...