Елена Митева: Декриминализација СЕГА, за намалување на злоупотребата

Дванаесетиот поддржувач на кампањата на БИЛКА за декриминализација на канабисот во Македонија е Елена Митева од Утринска на Телма која дава сесрдна поддршка за кампањата за што БИЛКА искрено благодари.Благодарност и до НОВАТВ и Канал 103 за медиумската поддршка.