Мештаните пронашле делови од авионот, телата не се најдени

Oколу 20 часот вечерва мештани од село Кожле пронашле делови од авионот кој исчезна од радарот на скопскиот аеродром„Александар Велики“, потврдија за НОВА од МВР. Телата на патниците се уште не се пронајдени