Клиничката болница Жан Митрев ги демантира информациите за продажба на клиниката

Клиничката болница Жан Митрев целосно ги демантира информациите пласирани во медиумите за продажба на клиниката на бизнисмен од Албанија, реагираа денеска од болницата. „Шпекулативните, нарачани и...