Конечно дом за бездомникот Демиров – заминува во Геронтолошкиот Завод

Сето ова се случува, откако НОВА објави дека институциите го заборавија бездомникот во Психијатриската болница во Бардовци иако ветија дека ќе биде опериран и згрижен на геријатрија