Демократски сојуз: Неуспешен обид на ВМРО-ДПМНЕ за политичка дискредитација

Повеќе од еден месец, Демократскиот сојуз и други партии од владејачката коалиција се предмет на неосновани напади од Христијан Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ. Демократскиот сојуз ги демантира...