Околу 100 наши граѓани се во Авганистан, роднините се интересираат, ама засега не бараат нивно извлекување

Според последните информации кои ги добивме компаниите кои ги ангажираат работниците не се соочуваат со потешкотии и имаат резервирано сопствени летови за евакуација на нивните работници,...