За Џачка неподнослива бруталност е изјавата на британскиот министер Џенрик, кој Албанците ги нарекол криминалци

Албанската министерка за Европа и надворешни работи, Олта Џачка, реагираше на изјавата на британскиот министер за емиграција, Роберт Џенрик, кој изјавил дека „Албанците-криминалци треба да се...