На 20 август трета среќа за избор на градоначалници на Маврово и Ростуше и на Центар Жупа

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери врз основа на Изборниот законик, денеска распиша избори за градоначалници на Општините Маврово и Ростуше и Центар...