Собранискиот спикер Џафери со видеа од последиците, го осуди синоќешното демолирање на Парламентот

Последиците од синоќешното дивеење пред Собранието. Признавам и поддржувам сечие право на протест, на искажување став. Постојано и силно осудувам хулиганство, насилство, поттикнување на омраза, зашто...